Yrittäjä ja onnistuja. Kielen kääntäjä ja savon vääntäjä. Sanoittaja ja kuvittaja.

Mies sanojensa takana

Olen syntynyt Etelä-Savossa, nykyisin Savonlinnaan kuuluvassa, luonnonkauneudestaan tunnetussa Punkaharjun kunnassa. Tätä nykyä asun vaimoni ja kahden lapseni kanssa Kuopion Puijonlaaksossa.

Valmistuin Jyväskylän yliopistosta filosofian maisteriksi vuonna 2005 pääaineenani englannin kieli. Opiskelin yliopistossa myös viestintäaineita, kuten journalistiikkaa ja yhteisöviestintää.

Olen ollut päätoiminen yrittäjä keväästä 2005 saakka. Ennen yrittäjäksi ryhtymistäni työskentelin turkulaisessa käännöstoimistossa.

Olen tehnyt töitä myös mekaanisen metsäteollisuuden parissa. 2000-luvun alkupuolella asuin ja työskentelin Yhdysvalloissa.

Teen päätoimenani kielenkäännöksiä englannista suomeen ja toisinpäin. Olen tehnyt myös freelance-toimittajan ja -valokuvaajan töitä vuodesta 2001 saakka.

Haluan kehittää taitojani jatkuvasti sekä tehdä töitä mahdollisimman monipuolisesti. Kielenkääntäjän, valokuvaajan ja viestijän työssä edistyminen edellyttää jatkuvaa uusien asioiden opiskelua.

Internet tarjoaa valtavasti resursseja itseopiskeluun, mutta perinteinekin koulutus puoltaa paikkansa. Täydennän tälläkin hetkellä yliopisto-opintojani Snellman-kesäyliopistossa.

Yritykseni ansiosta olen pystynyt tekemään sanoihin ja kuviin liittyviä töitä hyvin monipuolisesti. Toimistoni sijaitsee Kuopion torin eli “mualiman navan” laidalla Anttilan talossa, mutta teen mielelläni töitä missä asiakkaan tarve vaatii.

Yhden miehen yritys pystyy toimimaan hyvin joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan. Jos omat rahkeet eivät riitä, pyydetään apua yhteistyöverkostosta.

Toiminimiyritys henkilöityy yrittäjään. Minulle on tärkeää, että toimitan tekemäni työt aina asiakkaan toiveiden mukaisesti ja ajallaan.

Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voin auttaa sinua!