Minkälaisen tekstin sinä tarvitset?

Tekstintakoja

Olen tehnyt freelance-toimittajan töitä vuodesta 2001 saakka. Pyydä juttunäytteitä ja kerro, minkälaisen tekstin juuri sinä tarvitset!

  • sanoma- ja aikakauslehdet
  • asiakaslehdet
  • verkkosivut
  • esitteet
  • markkinointimateriaalit

Ehkä savolaisen syntyperäni ansiosta olen aina nauttinut rakkaan äidinkielemme ilmaisuvoimasta, ja erilaisien tekstien tuottaminen on ollut minulle aina helppoa. Olen opiskellut viestintäalaa yliopistotasolla, tuoreimpana opintokokonaisuutena yhteisöviestinnän aineopinnot Snellman-yliopiston järjestämänä 2011-2013.

Freelance-toimittajana olen kirjoittanut artikkeleita ja kolumneja vuodesta 2001 saakka eri sanoma-, aikakaus- ja asiakaslehtiin. Vuodesta 2012 saakka olen ollut kuopiolaisen New Media Table -lehden vakituisena avustajana. Olen erityisen kiinnostunut kaikesta tekniikkaan liittyvästä aina teollisuudesta viihde-elektroniikkaan. Maatalon poikana myös metsä ja maaseutu ovat lähellä sydäntäni.

Valokuvaus on intohimoni. Pystyn kuvittamaan juttuni näyttävästi laadukkaalla kamera- ja valaisukalustolla toteutettuna.

Myös taittotyöt InDesign-ympäristössä ovat tuttuja. Muun puuhastelun ohessa olen laatinut WordPress-alustalla toimivia verkkosivustoja sekä muutaman kuvitetun omakustannekirjan.